navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zaručnica Ronalda

Georgina Rodriguez pozirala u dukserici, pažnju ukrao detalj koji sebi mogu priuštiti samo najbogatije dame

Georgina Rodriguez vjerovatno je jedna od najvećih zaljubljenica luksuznih Hermes Birkin torbica koje sebi mogu priuštiti samo najbogatije dame, a to je zaručnica jednog od najboljih fudbalera današnjice, Cristiana Ronalda, dokazala i najnovijom objavom na Instagramu.

Objavljeno: 24.08.2020. u 17:57
get url
text

Ona je pozirala u opuštenom izdanju, trapericama i majici s kapuljačom, no uz nju se nazirala crvena torba Hermes Birkin čija se vrijednost kreće od 10.000 KM pa naviše. Na ruci joj se isticao i dijamantni prsten čija se vrijednost procjenjuje na više id pola miliona KM.

Hermes Birkin je najlegendarnija torba svih vremena do koje teško mogu doći i oni najbogatiji.

Neki od najjeftinijih modela koštaju više od 10.000 KM, a oni najskuplji i nekoliko desetina hiljada maraka.

Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna birkinica prodana za nevjerovatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

Torba Birkin ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela.

Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja, a osim brojnih holivudskih zvijezda koje je ne ispuštaju iz ruku, popularizirala ju je i Samantha Jones, lik iz serije „Seks i grad“, koja je u jednoj epizodi pokušala sve kako bi preko reda uspjela nabaviti slavnu torbu - i nije uspjela.

Prije nekoliko godina na stranici Baghunter, online tržnici za kupovinu i prodaju torbi, otkrili su podatak da je torba Hermes Birkin sigurnija investicija od ulaganja u zlato ili dionice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tchin tchin ️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgini ovo nije jedina Hermes Birkin torba koju posjeduje (ima ih najmanje šest), a s takvom torbom se mogao vidjeti i Ronaldo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Inače, španski mediji ranije su pisali da Ronaldo Georgini daje mjesečni džeparac u iznosu od 50 do 100 hiljada eura.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que todo fluya y nada influya #goodmorning

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Dvadesetšestogodišnja ljepotica navodno za svaki sponzorirani post na Instagramu traži oko 8.000 eura, a za intervjue je tražila i do 100.000 eura.