navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati par

Georgina otkrila kakav donji veš nosi zbog Cristiana Ronalda

Žena koja je Cristianu Ronaldu prije dvije godine rodika kćerkicu Alanu Martinu otkrila je i neke koji javnosti baš i nisu poznati

Objavljeno: 25.08.2019. u 18:40
get url
text

Vjerenica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez otkrila je kako uopće nije lako biti u vezi s poznatom osobom, pogotovo ne s jednim od najboljih fudbalera svijeta svih vremena.

Uprkos tome, ova rođena Argentinka tvrdi kako to ne bi mijenjala u svom životu.

- Nije lako biti sa nekim ko je tako slavan i popularan, ali ne bih ga mijenjala nizašta na svijetu - kazala je Georgina, te dodala:

- Ono što osjećam prema njemu je jače od bilo čega, od bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i među nama vlada velika ljubav.

Žena koja je Cristianu Ronaldu prije dvije godine rodika kćerkicu Alanu Martinu otkrila je i neke koji javnosti baš i nisu poznati.

- Zavođenje i maštarije u vezi su jako bitne. Uvijek spavam u seksi donjem vešu jer mi je to seksi i romantično, a učini i vašeg čovjeka sretnim - otkrila je Georgina za engleski tabloid The Sun.

Ronaldova vjerenica koja je prije 25 godina rođena u Buenos Airesu, otkrila je i kako se upoznala sa velikom fudbalskom zvijezdom.

- Prvi put smo se vidjeli na promociji Guccija gdje sam radila na prodaji. Nekoliko dana kasnije sreli smo se i na eventu još jednog poznatog brenda. Tada smo prvi put opušteno razgovarali, a to je bila ljubav na pravi pogled - ispričala je Argentinka.