Vjerenica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez otkrila je kako uopće nije lako biti u vezi s poznatom osobom, pogotovo ne s jednim od najboljih fudbalera svijeta svih vremena.

Uprkos tome, ova rođena Argentinka tvrdi kako to ne bi mijenjala u svom životu.

- Nije lako biti sa nekim ko je tako slavan i popularan, ali ne bih ga mijenjala nizašta na svijetu - kazala je Georgina, te dodala:

- Ono što osjećam prema njemu je jače od bilo čega, od bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i među nama vlada velika ljubav.

Žena koja je Cristianu Ronaldu prije dvije godine rodika kćerkicu Alanu Martinu otkrila je i neke koji javnosti baš i nisu poznati.

- Zavođenje i maštarije u vezi su jako bitne. Uvijek spavam u seksi donjem vešu jer mi je to seksi i romantično, a učini i vašeg čovjeka sretnim - otkrila je Georgina za engleski tabloid The Sun.

Ronaldova vjerenica koja je prije 25 godina rođena u Buenos Airesu, otkrila je i kako se upoznala sa velikom fudbalskom zvijezdom.

- Prvi put smo se vidjeli na promociji Guccija gdje sam radila na prodaji. Nekoliko dana kasnije sreli smo se i na eventu još jednog poznatog brenda. Tada smo prvi put opušteno razgovarali, a to je bila ljubav na pravi pogled - ispričala je Argentinka.