open-navfaktor-logo
search
Pali u trans
Gdje su Zmajevi slavili pobjedu protiv Crne Gore: Zapjevali Džeko, Pjanić i Kolašinac
Golom Ermedina Demirovića u prvoj minuti sudijske nadokande prvog poluvremena, fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je savladala Crnu Goru.
24.09.2022. u 14:05
get url
text

Ovim trijumfom Zmajevi su kolo prije kraja Lige nacija B osigurli prvo mjesto u grupi, pa će duel protiv Rumunije, koji se igra u ponedjeljak u Bukureštu, biti bez rezultatskog značaja. Bar kada je ova sezone Lige nacija u pitanju...

Stoga su naši reprezentativci sinoć dobili slobodno, a pobjedu protiv Crne Gore proslavili su u sarajevskom restoranu Bosna. Potvrđuju to i fotografije koje je objavio Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg reprezentativca Anela (stoper protiv Crne Gore nije igrao zbog povrede).

Tako se na fotografijama može vidjeti da su pobjedu slavili Edin Džeko, Miralem Pjanić, Dennis Hadžikadunić..., a po običaju, kafansko veselje nije moglo proteći bez Zvjezdana Misimovića.

{$galerijaFotografija}

Na društvenim mrežama se pojavio i video na kojem se vidi kako Džeko, Pjanić i Sead Kolašinac pjevaju zagrljeni sa crnogorskim pjevačem Šakom Polumentom.

@sermedmaktouf7 Širimo ljubav. #foryou #foryoupage #foru #forupage #bosna #crnagora #edindzeko #miralempjanic #sakopolumenta #sermedmaktouf ♬ original sound - Sermed Maktouf

Zmajevi u Bosni slave pobjedu protiv Crne Gore, 24.09.2022.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.