open-navfaktor-logo
search
Potpisan ugovor
Fudbalski savez potvrdio: Arena prenosi Premijer ligu, Kup BiH, Prvu ligu FBiH i Prvu ligu RS-a
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i kompanija m:tel, kao što je Faktor već pisao, potpisali su danas ugovor koji se odnosi na sponzorstvo Premijer lige BiH, kao i muških A i U-21 reprezentativnih selekcija.
24.07.2020. u 15:23
get url
text

VEZANI TEKST - M:tel i zvanično sponzor Premijer lige BiH i Zmajeva, ugovor potpisan u Sarajevu

Kompanija m:tel je, po ugovoru koji je potpisan u Sarajevu, pored sponzorstva i podrške Fudbalskom savezu BiH, pripremio i posebne bonuse i za reprezentacije i za klubove u sklopu Premijer lige, kao dodatnu motivaciju za postizanje još boljih rezultata.

- Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija m:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih fudbalskih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige FBiH i Prve lige RS-a - saopćeno je iz FSBiH.

U ime kompanije m:tel, ugovor o sponzorstvu potpisala je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju, a ispred FSBiH, generalni sekretar Adnan Džemidžić.

- Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju poklanjamo uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećima promovišu našu zemlju. FSBiH smo prepoznali kao strateškog partnera sa kojim ćemo u narednim godinama raditi na promociji sporta, animirat ćemo mlade ljude da se bave sportom, značajno ćemo unaprijediti kvalitet televizijskih prijenosa utakmica i, ono što je najvažnije, omogućit ćemo veću dostupnost ovog prestižnog sadržaja građanima BiH. Izuzetna mi je čast što danas imam priliku da u ime kompanije m:tel ozvaničim saradnju sa FSBiH - naglasila je Radmila Bojanić.

VEZANI TEKST - Administracija FSBiH "spava": BH Telecom i dalje sponzor Premijer lige?

Dodala je da je zadovoljstvo korisnika prioritet od kojeg ova kompanija ne odstupa, naročito u vremenima kada okolnosti nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj sigurnosti i praćenje vrhunskog sporta iz udobnosti vlastitog doma.

- Želja nam je i da, kroz tu ujedinjenu energiju sa kompanijom m:tel, i uz njihovu podršku ostvarimo plasman na EURO, kao i da prijenosi utakmica naših klubova budu dostupni u cijeloj BiH - kazao je Džemidžić.

- Po svemu sudeći, Fudbalski savez BiH je dobio novog prijatelja, uz kojeg će u naredne tri godine imati dobru podršku za osvajanje novih titula i postizanje još boljih rezultata - saopćeno je iz krovne kuće bh. fudbala.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.