open-navfaktor-logo
search
Haos podno Vezuva
Fudbaleru Napolija navijači upali u stan, trudna supruga u šoku
- Dosta je! Ovo prevazilazi svaku mjeru i ne mogu ovo da podnesem! Svakoga dana dobijam uvrede, moja deca plaču, uplašena su! - navela je Allanova trudna supruga
12.11.2019. u 21:03
get url
text

Najvatreniji navijači Napolija danas su upali u kuću brazilskog fudbalera Allana, koji je označen kao vođa pobune protiv odluke predsjednika viceprvaka Italija Aurelija De Laurentiisa da fudbaleri nakon meča 4. kola Lige prvaka produže u karantin, a ne svojim kućama.

Iako su navijači ušli u stan Brazilca iz stana ništa nije ukradeno.

- Dosta je! Ovo prevazilazi svaku mjeru i ne mogu ovo da podnesem! Svakoga dana dobijam uvrede, moja deca plaču, uplašena su! - navela je Allanova trudna supruga.

Defanzivac Kalidou Koulibaly angažovao je privatno osiguranje za sebe i članove svoje porodice, a Corriere dello Sport navodi kako je i supruga Lorenza Insignea odlučila napustiti Napulj.

Iskusni trener Napolija Carlo Ancelotti je u ovoj situacija odlučio stati na stranu svojih izabranika, zbog čega mu je De Laurentiis želio uručiti otkaz, no klupski advokati su brzo objasnili predsjedniku Napolija da bi ga taj potez skupo koštao zbog velike odštete koju bi morao isplatiti poznatom italijanskom stručnjaku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.