Kako piše Srpskainfo Izvršni odbor FSRS bi na narednoj sjednici, zakazanoj za 12. februar u Banjoj Luci, trebalo da razmatra prijedloge za selektore i članove stručnih štabova svih uzrasnih kategorija, od pjetlića do seniora.

Zoran Deket, koordinator svih reprezentativnih selekcija FSRS, dobio je zadatak da predloži imena, ali i da uspostavi sistem reprezentacija. Posebno zanimljivo će biti oživljavanje "A" selekcije, koja od 2002. godine nije odigrala nijednu utakmicu.

- Razmišljamo u tom pravcu i veoma brzo ćemo razgovarati na tu temu. Sredinom februara imat ćemo i sjednicu IO FSRS na kojoj ćemo utvrditi neke stvari i organizovati reprezentativne selekcije u svim uzrastima, uključujući i seniorsku. Treba da imenujemo i sve selektore, odnosno stručne štabove svih reprezentacija.

Radit ćemo i na reorganizaciji kalendara takmičenja, koji treba da bude podudaran sa istim aktom na nivou Fudbalskog saveza BiH. Imamo i jednu ideju za juni, o kojoj ćemo govoriti kada za to dođe vrijeme - rekao je za Srpskainfo Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog savez Bosne i Hercegovine i FSRS.