open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za SP
FSBiH odredio cijenu ulaznica za mečeve za Finskom i Ukrajinom
Seniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u novembru igra dva odlučujuća meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.
27.10.2021. u 15:11
get url
text

U prvom susretu Zmajevi će 13. novembra od 15 sati ugostiti reprezentaciju Finske na Bilinom polju, dok će tri dana kasnije izabranici Ivayla Peteva od 20.45 sati biti domaćin Ukrajini.

VEZANI TEKST - Zmajevi protiv Finske i Ukrajine pred punim tribinama Bilinog polja

Kako je saopćeno na zvaničnoj internet stranici FSBiH "zbog ogromnog interesovanja navijača za kvalifikacione utakmice FSBiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme".

Nakon zahtjeva za odobrenje prisustva publike u punom kapacitetu, a koji je FSBiH uputio Ministarstvu zdravstva ZDK, Krizni štab ovog ministarstva je donio odluku da se dozvoli prisustvo gledalaca na ovim utakmicama uz obavezu poštovanja higijensko-epidemioloških mjera propisanih odlukom.

Za prodaju je odštampano 10.000 ulaznica po utakmici, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno pet posto od ukupnog broja ulaznica.

Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

VEZANI TEKST - Šta je potrebno za ulaz na Bilino polje protiv Finske i Ukrajine, "stop" za navijačke rekvizite

- Narudžbe karata mogu se vršiti do petka 29. oktobra2021. godine do 15 sati, i to na mail adresu: [email protected]. U pretprodaji će se, uz prethodno dostavljenu narudžbu ulaznica, od 1. do 3. novembra obaviti prodaja paketa ulaznica za obje utakmice. Od 4. 11. 2021. godine će se karte za obje utakmice moći kupiti i pojedinačno, i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours - saopćio je FSBiH.

U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz pokaz identifikacionog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.

Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima Centrotoursa i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja.

FSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.