open-navfaktor-logo
search
Promjena selektora
FS Srbije blizu dogovora sa legendom, Krstajić postaje bivši?
Mladen Krstajić je reprezentaciju Srbije predvodio na SP-u u Rusiji nakon što je čudnim spletom okolnosti smijenjen Slavoljub Muslin
25.11.2018. u 22:15
get url
text

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacija Srbije, za mnoge medije istočno od Drine već je bivši.

Naime, predsjednik premijerligaša iz Bijeljine već je prošlost, a a čelnici Fudbalskog saveza Srbije blizu su konačnog dogovora sa legendom srbijanskog fudbala Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Kako stvari trenutno stoje, ostaje samo da se dvije strane dogovore oko detalja i da popularni Piksi stavi svoj paraf na ugovor sa Savezom. Stojković je pristao, a sada se rješavaju formalnosti i nalaženje najboljeg rešenja za Piksijevu "kinesku situaciju" pošto legendarnog fudbalera za Guangzhou R&F veže ugovor na još tri sezone, po kojima zarađuje šest miliona dolara godišnje - navodi Kurir.

Mladen Krstajić je reprezentaciju Srbije predvodio na SP-u u Rusiji nakon što je čudnim spletom okolnosti smijenjen Slavoljub Muslin. Osim na Mundijalu, Krstajić je reprezentaciju predvodio i u Ligi nacija, gdje je Srbija osvojila grupu u C diviziji Lige nacija gdje su bili još smješteni Crna Gora, Rumunija i Litvanija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.