open-navfaktor-logo
search
Žestoka kazna
FS Crne Gore bez milosti prema legendarnom fudbaleru i bivšem selektoru
Branko Brnović kažnjen zbog psovanja i vrijeđanja sudija utakmice Budućnost - Sutjeska
21.09.2019. u 13:42
get url
text

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore izrekla je izuzetno visoku kaznu Branku Brnoviću, treneru Budućnosti. Njemu je zbog nesportskog ponašanja i vrijeđanja sudija susreta Budućnost - Sutjeska, igranog 18. septembra, izrečena zabrana obavljanja funkcije na osam utakmica, prenosi Anadolu Agency (AA).

Brnoviću je izrečena kazna zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500 eura zbog nesportskog ponašanja – psovanja i vrijeđanja pomoćnog sudije Jovice Tatara, te zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500 eura zbog nesportskog ponašanja – psovanja i vrijeđanja sudije utakmice Predraga Radovanovića, istakli su iz DK FS Crne Gore.

Dodaje se da primjenom propisa Disciplinska komisija FSCG izriče Brnoviću jedinstvenu disciplinsku mjeru zabrana obavljanja funkcija na osam utakmica i novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura i nema pravo obavljanja funkcija na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG sve dok disciplinska mjera traje. Disciplinska mjera teče od 18. septembra 2019. godine.

Susret osmog kola Prve lige Crne Gore završen je ubjedljivom pobjedom gostiju iz Nikšića rezultatom 4:1. Na tabeli Sutjeska je lider sa 17 bodova, dok je Budućnost druga sa bodom manje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.