open-navfaktor-logo
search
Mirror tvrdi
Fotografije Michaela Schumachera iz bolesničkog kreveta prodate za 2,2 miliona KM
Nedavno se navršilo šest godina otkako je svijet sporta zadesila velika tragedija, kada je Michael Schumacher, slavni vozač Formule 1, nastradao na skijanju.
23.01.2020. u 21:21
get url
text

Od tada je u komi, a iako javnost želi znati u kakvom je stanju miljenik publike njegova supruga Corinna insistirala je na privatnosti. Ali, nisu svi poštovali njenu želju.

Britanski Mirror tvrdi kako je prošle godine Schumacher fotografisan kako leži u bolesničkom krevetu. Nepoznata osoba prokrijumčarila je fotografije van njegove švicarske kuće u Ženevi, a fotografije su navodno prodate za 2,2 miliona KM (milion funti).

Michaelova supruga Corinna obavijestila je policiju da poduzme nešto protiv osobe koja je fotografisala njenog supruga.

Navodi se kako te fotografije zadiru u "privatnu sferu njegovog života", što je već ranije njegova menadžerica Sabine Kehm istakla kao najbitniji razlog zašto ne daju puno informacija o njenom klijentu.

- Michaelovo zdravlje nije javni interes i zato ga ne želimo komentarisati - poručila je njegova menadžerica Sabine Kehm.

VEZANI TEKST - Neurohirurg otkrio detalje o Schumacherovom stanju: Živ je samo zato što je bogat

O trenutnom Schumacherovom stanju nedavno je govorio Nicola Acciarri, poznati i cijenjeni neurohirurg u bolnici Bellaria u Bologni, koji je za Motorsport.com kazao je kako slavni vozač Formule 1 nikako ne može da bude u dobrom stanju.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.