open-navfaktor-logo
search
CdS tvrdi
Fonseca se "vadi" protiv prvaka, Džeko bi mogao sarađivati s bivšim trenerom Juventusa
Fudbaleri Rome novu sezonu Serie A otvorili su remijem na gostovanju kod Verone, koji je kasnije preinačen u pobjedu domaćina 3:0 zbog greške administracije rimskog kluba.
24.09.2020. u 15:27
get url
text

Čini se da vlasnici kluba sa Olimpica nisu pretjerano oduševljeni činjenicom da je ekipa uspjela osvojiti samo jedan bod, koji je kasnije izgubila zbog činjenice da je Amadou Diawara u zapisniku bio označen kao igrač do 22 godine, iako je godinu stariji.

Ni igra Vučice u ovom susretu, koji je Edin Džeko pratio sa klupe, očito nije zadovoljila vodeće ljude Friedkin grupacije koja je nedavno kupila Romu, zbog čega Corriere dello Sport u današnjem izdanju piše kako će Paulo Fonseca posljednju priliku imati u susretu protiv Juventusa.

Aktuelni prvak definitivno nije ekipa protiv koje se neko treba "vaditi", a u Romi navodno već imaju spremnu zamjenu, i to bivšeg trenera Juventusa Massimiliana Allegrija.

Kapitenu fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine Edinu Džeki prije nekoliko propao je transfer u Staru damu, no ostane li na Olimpicu, moglo bi se desiti da u budućnosti sarađuje sa stručnjakom koji je sa torinskim timom osvojio pet vezanih titula prvaka Italije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.