open-navfaktor-logo
search
Poziv navijačima
FK Velež kreće u revoluciju i potvrđuje evropske manire
Fudbalski klub Velež postat će prvi kolektiv u našoj zemlji koji će imati numerisane stolice na tribinama za svoje navijače, što je praksa svugdje u Evropi.
06.03.2020. u 14:30
get url
text

Rođeni su uputili poziv za vlasnike sezonskih i polusezonskih ulaznica za zapadnu tribinu sa zanimljivom molbom.

- FK Velež Mostar od utakmice 22. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv FK Borac, koja je na rasporedu u nedjelju 8. marta 2020. sa početkom u 14.30 sati, uvodi numerisanje sjedišta tribine zapad stadiona Rođeni. Tribina će biti podijeljena u pet sektora (A, B, C, D i E).

Ovim putem Vas pozivamo da dolaskom u klupske prostorije ili kontaktom putem e-mail adrese ([email protected]), društvenih mreža (Facebook, Instagram) izaberete svoje mjesto na navedenoj tribini, koje bi pripadalo Vama do kraja sezone 2019/2020.

Karte za navedenu utakmicu bit će dostupne na dan utakmice ispred stadiona, od 12 sati. Molimo sve one koji budu kupili kartu za zapadnu tribinu da poštuju numeraciju - saopćeno je iz FK Velež.

Veležov potez je svojevrsna revolucija u našem sportu, koju ću, htjeli to ili ne, u dogledno vrijeme morati pratiti svi klubovi u našoj zemlji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.