open-navfaktor-logo
search
Konferencijska liga
FK Sarajevo: Prodaja ulaznica za meč protiv Milsamija na dodatnim lokacijama
Fudbalski klub Sarajevo jučer je pustio u prodaju ulaznice za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Milsamija.
13.07.2021. u 15:22
get url
text

- Od danas ulaznice za utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu možete kupiti i na prodajnom mjestu u ulici Ferhadija u periodu od 9 do 21 sat.

Na dan utakmice svi navijači karte će moći kupiti na prodajnim mjestima na stadionu Asim Ferhatović Hase, na prodajnom mjestu u Ferhadija ulici, te u Fan Shopu FK Sarajevo, koji se nalazi u ulici Titova 38b.

Prodajno mjesto ispred stadiona, kod tribine Istok, će biti otvoreno od 12 sati do početka utakmice, dok će prodajno mjesto između tribina Zapad i Jug će biti otvoreno od 12 do 16 sati. Prodajno mjesto u ulici Ferhadija će vršiti prodaju od 9 do 18 sati, a Fan Shop, koji će na dan utakmice raditi do 18 sati, vršit će prodaju karata isključivo za članove.

Ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" možete kupiti u prostorijama Udruženja navijača FK Sarajevo na Skenderiji, od 11 do 19 sati, te na dan utakmice od 11 do 17 sati.

Sve dodatne informacije vezane za ulazak na stadion, kao i mjesto i vrijeme testiranja će biti objavljene sutra - poručili su iz FK Sarajevo.

Inače, Sarajevo je u prodaju pustilo 9.600 ulaznica. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.