open-navfaktor-logo
search
Postignut dogovor
FK Klis potvrdio gdje će igrati polufinale Kupa BiH
Fudbalski klub Klis iz Buturović Polja revanš utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine igrat će u Mostaru na stadionu Rođeni.
18.03.2021. u 20:21
get url
text

Ovu informaciju potvrdio je klub na svojoj Facebook stranici.

- Zahvalnica fudbalskoj instituciji FK Velež Mostar. FK Klis Buturović Polje potvrđuje da će revanš utakmica polufinala Kupa BiH protiv FK Borac Banja Luka biti odigrana na Areni Rođeni 21. aprila (srijeda).

Nakon što se rukovodstvo našeg kluba obratilo FK Velež s molbom za ustupanje stadiona za spomenuti susret, iz mostarskog velikana ekspresno je stigao odgovor: "U Mostar ste uvijek dobro došli!" Iz Veleža su još jednom čestitali FK Klis na historijskom rezultatu i zaželjeli sreću u dvomeču protiv Borca.

Narednih dana bit će održan sastanak predstavnika dvaju klubova na kojem će biti dogovoreni i usaglašeni svi organizacijski detalji. Podsjećamo da je FK Velež u više navrata FK Klis ustupao pomoćni stadion za odigravanje prijateljskih utakmica.

Kolektiv našeg kluba još jednom zahvaljuje FK Velež Mostar na ovom divnom gestu i želi im sreću u borbi za plasman u evropska takmičenja. Mi smo RAja iz Mostara, sve nas ista ljubav spaja - naveli su iz FK Klis.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.