open-navfaktor-logo
search
Prijateljske utakmice
Federalni prvoligaš pred publikom razbio Krupu, pobjeda Zrinjskog
Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca, koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH, deklasirali su Krupu sa 3:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Gradačcu pred stotinjak navijača.
03.02.2021. u 16:06
get url
text

Nakon prvog poluvremena domaći su vodili sa 2:0 golovima Rastoke i Berbića, dok je trijumf Zvijezde u drugom dijelu potvrdio Jolović.

Zrinjski je u Čitluku bio bolji od Posušja sa 2:0. Igrala se 64. minuta kada je Zrinjski poveo preko Božića, a konačnih 2:0 postavio je Mašić u 85. minuti.

Tuzla City nije imala problema protiv Zvijezde 09. Morris je u 27. minuti pogodio za vodstvo, a konačan rezultat postavio je Ubiparip u 39. minuti.

Široki Brijeg je bio siguran protiv GOŠK-a, a strijelci za tim sa Pecare bili su Alen Jurilj, Božo Vukoja i Josip Majić. 

Olimpik i Čapljina remizirali su - 2:2. Vukovi su poveli golom Cruza, a izjednačio je Ivanković, što je bio i rezultat prvog poluvremena. Olimpik je do nove prednosti stigao u 65. minuti golom Horića, a već u narednom napadu Čapljina je poravnala na 2:2, preko Salčinovića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.