open-navfaktor-logo
search
Futsal legenda
Falcao osuo paljbu po žonglerima s rolnom toalet papira
Brazilski igrač futsala, legendarni Falcao, koji godinama zadivljuje svijet svojim vještinama sa loptom.
21.03.2020. u 15:57
get url
text

Čovjek koji može s loptom sve što vi zamislite ipak nije pristalica općeg trenda i izazova među fudbalerima koji žongliraju sa rolnom toalet papira, koji je popularan među fudbalerima u vrijeme širenja korona virusa.

Iako su se ovom izazovu priključile brojne fudbalske zvijede, među kojima i Lionel Mesi, Falcau nije palo na napamet da "izigrava klovna".

Falkao je putem svog profila na društvenim mrežama ovaj izazov nazvao "klovnovskim", a kasnije je za brazilski Globo pojasnio da nema ništa protiv onih koji se odazivaju ovom izazovu.

On smatra kako žongliranje s rolnom toalet papira nije način da se skrene pažnja na ozbiljnost situacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

- Mislim da je bitno zadržati fokus na opasnostima od korone i načinima kako spriječiti njeno širenje, a ne ga skretati na besmislice poput ove sa žongliranjem toalet papirom. Uostalom, oni koji to rade šutiraju nogama artikal koji je važan za održavanja higijene, a kojeg zbog paničnih kupovina više nema dovoljno ili uopšte za mnoge u izolaciji - rekao je Falcao.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo- Preferi a tampinha de garrafa ao invés do - Real ou Fake ? Se conseguir gravar esse #desafio me marca !! #orei _ Real or Fake? If you record this #challenge tag me !! #theking

A post shared by falcao12oficial (@falcao12oficial) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.