open-navfaktor-logo
search
EP u Rimu
Evo gdje možete gledati finalnu utrku Lane Pudar
Evropsko seniorsko prvenstvo u plivanju kojem je domaćin Rim ulazi u završnicu.
17.08.2022. u 13:02
get url
text

Večeras je na rasporedu devet finalnih utrka, nakon kojih će biti spuštene zavjese na takmičenje na kojem se čulo i za Bosnu i Hercegovinu.

Lana Pudar je osvojila bronzu u disciplini 100 metara delfin, a u novi pohod na medalju će danas najranije od 18 sati i 16 minuta, kada je na programu finalna utrka na 200 metara delfin. Omiljena disciplina sjajne mostarske plivačice...

VEZANI TEKST - Kako je komentator HRT-a prokomentarisao utrku u kojoj je Lana Pudar ispisala historiju

Finalna utrka u kojoj će nastupiti naša plivačica je četvrta po redu u popodnevnom programu, što znači da će biti odstupanja s prvobitnim terminom, odnosno moguće je kašnjenje od nekoliko minuta.

Dobra vijest za ljubitelje plivanja, ali i sve Lanine fanove u našoj zemlji i širi, je ta da će u direktnom prijenosu moći pratiti nastup naše sjajne plivačice.

Svi oni koji žele moći će pratiti nastup naše plivačice i to na linku Evropske plivačke federacije (tv.len.eu).

Ni ovaj put finalna utrka nije najavljena u prijenosu na našoj državnoj televiziji, ali jeste kod komšija. HRT2 i RTS2 će se od 18 sati uključiti u Rim i ispratit će sve događaje do kraja EP-a, među kojima i nastup Lane Pudar (ukoliko operateri u našoj zemlji ne zatamne pomenuti programe u to vrijeme).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.