open-navfaktor-logo
search
Spektakl u najavi
Erko Jun protiv Pudzianowskog: Najjači čovjek na svijetu neće izdržati bosansku pesnicu
Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u glavnom gradu Hrvatske neće imati nimalo lagan zadatak
30.09.2019. u 20:00
get url
text

Spektakl poljskog borilačkog giganta Konfrontacje Sztuk Walki (KSW) održat će se 9. novembra u zagrebačkoj Areni, a danas je u Poljskoj održana press- konferencija na kojoj je bio Ermin Junuzović alias Erko Jun.

Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u glavnom gradu Hrvatske neće imati nimalo lagan zadatak, jer će mu protivnik biti Mariusz Zbigniew Pudzianowski, poljski snagator i MMA borac.

Pudzianowski je pet puta bio svjetski prvak u natjecanju snagatora World's Strongest Man, a dva puta je osvojio drugo mjesto. Ovaj dvojac danas se našao licem u licem.

- Konferencija je prošla bez varnica. Izuzetno cijenim i poštujem protivnika i ovo je za mene najveći izazov u karijeri. O Pudzianowskom nije potrebno trošiti riječi. On je velika zvijezda u Poljskoj, ali vjerujem da neće izdržati bosansku pesnicu i da ću na kraju slaviti ubjedljivu pobjedu - kaže Erko Jun koji dodaje da su snimili i nekoliko najava za spektakl u Zagrebu, a borci su na licama imali zastave svojih domovina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.