Utorak, 04.08.2020.
h

Šepićev Nezavisni blok doživio debakl u Sanskom Mostu

Ako je suditi prema broju ljudi koji su se sinoć pojavili na skupu Nezavisnog bloka u Sanskom Mostu onda Senad Šepić teško može računati da će ostvariti planove i da će njegova stranka postati "najbolja alternativa" trenutnoj vlasti.

Naime, na skupu, na koji su bili pozvani "svi koji na bilo koji način želite da budete dio Nezavisnog bloka", pojavili su se tek članovi inicijativnog odbora za ovu općinu, uz Šepića i Sadika Ahmetovića.

Nezavisni blok u Sanskom Mostu doživio je veći debakl od prošlogodišnje tribine održane u polupraznoj sali jednog hotela.

Interesantno je da Šepić na ovaj skup nije pozvao predstavnike medija, a oni koji su samoinicijativno došli, vraćeni su. Možda se, ipak, pribojavao ovakvog razvoja događaja, pa se potrudio da istina o podršci koju ima u Sanskom Mostu ne ispliva u javnosti.

Stvarna slika potpuno je drugačija od one napisane u saopćenju Nezavisnog bloka u kojem se navodi da "Nezavisni blok nastavlja da se širi Unsko-sanskim kantonom", te da je "predsjednik NB-a Senad Šepić još jednom je iskazao svoje zadovoljstvo razvojem Nezavisnog bloka na USK-u i podršci novoj politici ravnomjernog regionalnog razvoja na prostoru cijele zemlje kao preduslovu za ostanak mladih i razvoj BiH".

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Najnovije Najčitanije Na vrh