open-navfaktor-logo
search
Predsjednik KSBiH
Emotivni Teletović: Hvala igračima na bespoštednoj borbi za dres sa grbom jedine nam BiH
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom nad Latvijom 79:73 izborila je svoje jubilarno deseto učešće na Eurobasketu.
29.11.2020. u 23:45
get url
text

Predsjednik KSBiH, bivši kapiten našeg nacionalnog tima, ponosan je na pulene Vedrana Bosnića.

- Idemo na naše deseto Evropsko prvenstvo u historiji! Želim čestitati svim igračima na fantastičnoj igri, na nesebičnom zalaganju, na bespoštednoj borbi za dres sa grbom, jedine nam Bosne i Hercegovine, a posebne čestitke idu nasem stručnom štabu, koji je sve to lijepo posložio i sa ogromnim samopouzdanjem i vjerom u ove momke, doveo nas do Eura - napisao je Teletović na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, te dodao:

- Želim se zahvaliti i svim našim prijateljima i navijačima, koji su nam davali podršku, bodreći nas porukama, jer drugačije i nije moglo u ovom trenutku, a veliko hvala ide i svim našim sponzorima, kao i svima, koji su učestvovali u organizaciji ovih utakmica.

Teletović je zadovoljan rezultatima, ali i onim što je KSBiH napravio u organizacionom smislu tokom domaćinstva dva "balona".

- Pokazali smo da smo sposobni za velike stvari, kako na terenu, gdje smo ostvarili fantastičan rezultat, tako i mimo terena, gdje smo dobili same pohvale za napravljeno! Do kraja kvalifikacija su nam ostale jos dvije utakmice, ali momci su već na Eurobasketu, a uvjeren sam da ćemo već u sljedećoj utakmici slaviti i plasman naših djevojaka na Evropsko prvenstvo - napisao je Teletović uz poruku:

- Idemo jos jace i jos sigurnije! Haj'mo Bosno, haj'mo Hercegovino...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.