open-navfaktor-logo
search
Zvijezda Lakersa
Emotivni LeBron smogao snage da se oprosti od Bryanta
Nepuna 24 sata nakon što ga je prestigao na trećem mjestu vječite liste najboljih NBA strijelca, LeBron se morao oprostiti o Kobeja Brynata.
28.01.2020. u 09:00
get url
text

Legendarni košarkaš je u nedjelju poginuo u padu helikoptera, a život je izgubila i njegova 13-godišnja kćerka Gianna Maria, kao još jesam putnika koji su se nalazili u helikopteru.

LeBron je po mnogo čemu Brynatov nasljednik. Naslijedio ga je na mjestu najboljeg igrača lige, a zatim je stigao i u redove Lakersa, kao prva velika zvijezda nakon penzionisana Kobeja.

- Nisam spreman, ali evo. Čovječe, sjedim tu i pokušavam napisati nešto za ovu objavu, ali svaki put kad pokušam, počnem opet plakati samo zbog pomisli na tebe, nećakinju Gigi i prijateljstvo/vezu/bratstvo koje smo imali! Doslovno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutro prije nego što sam iz Philadelphije krenuo natrag za LA. Ne bih ni u milion godina mogao pomisliti da će nam to biti posljednji razgovor ikad. Srce mi je puknulo, slomljen sam, brate moj! Volim te, veliki brate. Moje srce je uz Vanessu i djecu. Obećavam ti da ću nastaviti tvoje naslijeđe! Toliko si nam svima značio ovdje, pogotovo Naciji Lakersa i moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim. Molim te, daj mi snage s neba i pazi na mene! Želim toliko toga još reći, ali ne mogu, sad nisam u stanju. Dok se ponovno ne sretnemo, brate!! #Mamba4Life, #Gigi4Life - napisao je James na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! . Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life️ #Gigi4Life️

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.