open-navfaktor-logo
search
Oduševljen damama
Emotivna poruka Mirze Teletovića: Sretan sam kao malo dijete, jedva čekam...
Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Rusiji savladala Švicarsku i palsirala se na Evropsko prvenstvo.
04.02.2021. u 19:11
get url
text

VEZANI TEKST - Mara Lakić-Brčaninović ponosna na kćerku i bh. dame: Zaslužile su plasman na Eurobasket

Bit će ovo prvi nastup bh. dana na Eurobasketu nakon 22 godine. Jasno, u KSBiH su oduševljeni ovim podvigom, posebno jer je nedavno i muška reprezentacija potvrdila nastup na EP.

Emotivnu poruku bh. damama uputio je Mirza Teletović, predsjednik Saveza.

- Kako vas samo volim! Gledao sam kraj utakmice više puta i sretan sam kao malo dijete, kada čujem vrisak djevojaka, koje počinju pisati svoju historiju!
Razija, Gorane..., vi dobro znate da se ništa ne dešava slučajno i zato, u ime kompletne košarkaške javnosti, želim vam reći hvala, jer ste vjerovali u ove djevojke, kada niko nije!

Vaš rad, vjera, ljubav prema onome što radite, iako nisu svi mislili da možete, doveli su nas do Eurabasketa, a poznavajući vas, ubjeđen sam da nećemo biti samo prolaznici na Evropskom prvenstvu!

Danas sam čestitao djevojkama i jedva čekam da im stisnem ruku, jer su nas učinile ponosnim, a vas ću da zagrlim - napisao je Teletović uz objavljeni video kraja utakmice i slavlja naših reprezentativki.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.