open-navfaktor-logo
search
Bh. glumac
Emir Hadžihafizbegović snima film u Hrvatskoj, poslao poruku povodom Božića
Glumac Emir Hadžihafizbegović posljednji mjesec snima novi film u Hrvatskoj. O novom projektu oglasio se na društvenoj mreži Facebook.
24.12.2022. u 17:49
get url
text

- Radim već mjesec film u Hrvatskoj. Sjajna Ivona Juka režira film. Dugo smo čekali da radimo zajedno, hvala joj što mi je ukazala povjerenje da igram u njenom novom projektu "Stranci u noći". Uloga je velika i odgovorna. Posebna sreća su mi kolege sa kojima sarađujem. Ova slika je sa seta na ostrvu Krk, gdje radimo važne i teške scene - istakao je Hadžihafizbegović. 

Na setu su ga posjetili i prijatelji Mario Sivolija i njegova kćerka "princeza Cvita".

- Mario je moj "brat" i jedan od najboljih boksera u historiji hrvatskog boksa. Osvajač i olimpijske medalje. Na slici sa lijeva na desno moje kolege Džordže, Mario Sivolija, Cvita i ja, Milica, Janko i Elmir. Film zavrsavamo 5. februara 2023. - napisao je Hadžihafizbegović.

Svim katolicima u BiH, Hrvatskoj i regiji čestitao je Božić. 

- Sa ovog mjesta po imenu voz na otoku Krku želim svim katolicima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, cijeloj regiji i na svijetu poželjeti sretan Badnjak i čestit Božić. Neka nam svima Isusove riječi budu vodilja kroz život i to ne formom izgovarane, nego suštinom naših djela i ljubavi prema drugima nek izlaze iz nas. Postoje samo ljudi i neljudi, sve ostale podjele su lažne - poručio je Hadžihafizbegović. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.