Turski mediji

Emina Jahović u vezi sa 18 godina starijim milionerom

Objavljeno: 01.09.2018. u 12:08

Pjevačica Emina Jahović navodno krije vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, koji je čak 18 godina stariji od nje i iza sebe ima dva braka

Turski mediji pišu da je pjevačica Emina Jahović (36) ponovo u vezi. Nakon razvoda od Mustafe Sandala, njen novi partner je turski milioner Sadetin Saran (54).

Naime, prema pisanju tamošnje štampe, Emina se sa Sadetinom tajno viđa nešto više od mjesec dana, a paparaci je prate gotovo u stopu kako bi saznali nešto više od nje.

Bivši menadžer Fenerbahcea, a danas predsjednik Saran Holdinga, i Emina se poznaju još od ranije, ali pjevačica je sve do nedavno bila u braku sa Mustafom Sandalom. Međutim, kako se razvela od Sandala, sa kojim je bila u braku od 2008. godine, njeno srce je navodno osvojio 18 godina stariji milioner.

Emina Jahović prije dva dana bila je meta turskih novinara koji su je ispred jednog frizerskog salona čekali više od tri sata. Kada je izašla, pitali su je da prokomentariše vezu sa Sadetinom. Ona je ljutito zalupila vratima, a potom ju je novinar pitao:

- Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?

S druge strane, Sadetina su mediji sačekali na aerodromu Ataturk i na pitanje o Emini, rekao je slijedeće:

- Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad - rekao je on.

Turski milioner dva puta je bio oženjen i ima kćerku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije