navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata influenserica

Ella Dvornik se obrušila na crkvu: Objasnila zašto im prabaka nije dala da idu u tu instituciju

Influenserica Ella Dvornik (30) obrušila se na crkvu kao instituciju u svom TikTok videu, a objasnila je kako je prabaka svima zabranila da idu u crkvu.

Objavljeno: 22.07.2021. u 15:34
get url
text

Video je započela svojim iskustvom na sakramentu Prve Pričesti, odglumivši dijalog između svećenika i sebe:

- Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu? - započela je.

Svećenik joj je zatim odgovorio:

- Ti se ne možeš pričestiti. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz crkvenog vjeronauka - napisala je citirajući svećenika.

A zatim je dodala...

- Iskreno, nisu ni htjeli da se pričestim. Moja prabaka je svima zabranila da idemo u crkvu jer je u 1. svjetskom ratu svećenicima davala zlato za hljeb i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani djecu. Ja sam jedina koja je imala malo povjerenja, ali sada mi je jasno zbog čega nam je zabranila posjetu crkvi. Bog nema veze s vama - pojasnila je. 

Ellin video je prikupio gotovo četiri hiljade lajkova, a u opisu je napisala kako je sve iz videa nažalost istinita priča, te kako vjeruje da vjera nema veze s Crkvom. U komentarima ispod je napisala dodatno objašnjenje:

- Samo želim reći da poštujem sve vjere, ali ne poštujem institucije koje na njima kapitaliziraju - objasnila je. 

@elladvornik

Nazalost istinita prica od rijeci do rijeci. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom #croatia #hrvatska #serbia #srbija #bog #vjera #crkva

♬ Fuck You (Very Much) - Miley Lynn