open-navfaktor-logo
search
Lijevi bek Zmajeva
Eldar Ćivić pred Finsku: Sve je na nama, podrška sa tribina bit će veliki plus
Eldar Ćivić koji je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol, nalazi se na priprema reprezentacije u Sarajevu i konkuriše za predstojeće utakmice sa Finskom i Ukrajinom.
09.11.2021. u 13:36
get url
text

Ovaj lijevi bočni igrač je u dobroj formi došao na okupljanje.

- Zadovoljan sam svojom formom i nastupima u posljednje vrijeme. Standardan sam, igram većinu utakmica. Jeste naporno, ali sam sretan zbog svojih igara. Uglavnom, spreman sam došao na ovo okupljanje i jedva čekam nove utakmice u dresu reprezentacije - kaže Ćivić za zvaničnu stranicu FSBiH i dodaje:

- Nadamo se da će ove pripreme proteći na najbolji mogući način, da ćemo odraditi sve što se traži od nas. Moramo se maksimalno pripremiti jer nas očekuju teške utakmice. Siguran sam da ćemo obaviti posao kako treba.

Eldar Ćivić je prokomentarisao i narednog protivnika.

VEZANI TEKST - Nasmijani Edin Džeko oraspoložio selektora i obradovao navijače BiH

- Finsku odlično poznajemo jer smo se sa njima sastajali i u prošlim kvalifikacijama. Oni su neugodan protivnik, ali ipak oni nama dolaze na naš teren i sigurno da ćemo pružiti maksimum da dođemo do bodova. Znamo koliko nam znače ove utakmice.

Sve je na nama i veliki plus za nas bit će podrška sa tribina. Navijači su naš dvanaesti igrač i ne sumnjam da će nam još jednom biti vjetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobjede - kazao je Ćivić.

Zmajevi će 13. novembra ugostiti Finsku, a tri dana kasnije na Bilinom polju će igrati protiv Ukrajine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.