open-navfaktor-logo
search
Prijem u Hadžićima
Ejubović: Podržat ćemo projekt visokog turizma na Crvenim stijenama
Godina koja je pred nama je godina velikih potencijala, kazao je Ejubović
21.01.2020. u 15:04
get url
text

Tradicionalni, već trinaesti, prijem za predstavnike boračkih udruženja, ratnih komandanta, načelnika rodova, komandira, nosilaca najviših ratnih priznanja, predstavnike savjeta mjesnih zajednica, vjerske službenike i privrednike održan je danas u Hadžićima.

Organizator i domaćin druženja bila je Općina Hadžići i njen načelnik Hamdo Ejubović. Bila je to prilika da se sumiraju rezultati i realizovani projekti Općine Hadžići u protekloj 2019. godini, a predstavljeni su i planovi za 2020. godinu.

-Godina koja je pred nama je godina velikih potencijala. Ljudi se zanimaju za projekte visokog turizma. Jučer smo imali priliku, zastupnik u Zastupničkom domu Paralamenta FBiH gospodin Čomor i ja, da vidimo jedan idejni projekat visokog turizma na Crvenim stijenama ispod Brezovače. Arhitekta je isti onaj koji je radio hotel McGallery na Vilovcu. Takve projekte ćemo podržavati kako bismo našu općinu profilirali kao mjesto sigurnog i ugodnog življenja sa velikim turističkim potencijalima. Hvala svima koji dolazite na ova naša druženja. Hvala svima koji doprinose stabilnom napretku naše općine. Mi smo jedna zajednica računajući boračku populaciju, akademski dio zajednice i sve druge institucije i pojedince opredijeljene za našu uspješnu priču. U vremenu pred nama pratit ćemo samo one koji su bolji od nas. Ugledat ćemo se na vrednije i bolje - poručio je Ejubović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.