open-navfaktor-logo
search
Potencijalni Zmaj
Edin Džeko, Sergej Barbarez i Vedad Ibišević poslali poruku podrške Muharemu Huskoviću
Muharem Husković (19), fudbaler bečke Austrije i potencijalni A reprezentativac Bosne i Hercegovine, prije dvije sedmice doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću u Beču.
26.10.2022. u 14:44
get url
text

Njihov automobil je udario u kamion i odmah počeo da gori, a vozači koji su se zatekli tu nisu oklijevali, ukazali su prvu pomoć njemu i njegovoj djevojci, te su ugasili požar.

Husković je smješten na klinici u Badenu, a zadobio je potres mozga, puknuće slezene, ima povredu lakta i povredu zadnjeg desnog križnog ligamenta koljena. Njegov klub objavio je video podrške, a među brojnim porukama su i one koje su poslale naše legende Sergej Barbarez, Edin Džeko i Vedad Ibišević.

- Ćao Muki, samo da te pozdravim, poželim sve najbolje, brz oporavak i naravno, ti si jak, bit ćeš brzo na terenu i radovat ćemo se tvojim igrama. Tvoj Sergej Barbarez. Ćao - rekao je bivši kapiten Zmajeva.

I aktuelni kapiten Zmajeva poslao je poruku Huskoviću.

- Ćao Muhareme, samo da te pozdravim i da ti poželim što brži oporavak. Da nam se vratiš što prije na teren i budeš još bolji. Veliki zagrljaj za tebe i vidimo se uskoro na terenu - kazao je Edin Džeko, dok je Ibišević poručio:

- Muki kralju. Čuo sam za tvoju nesreću, jako mi je žao šta se desilo. Želim ti brz oporavak, sve najbolje. I, uspjet ćeš, ne daj se, majstore.

Osim njih trojice poruke podrške, između ostalih, poslali su: Marko Arnautović iz Bologne, Aleksandar Dragović iz Crvene zvezde, Hrvoje Smolčić iz Eintrachta, Slaven Bilić i Dean Računica iz Watforda, Strahinja Pavlović iz RB Salzburga, David Alaba iz Real Madrida, Dejan Ljubičić iz Kolna, Saša Kalajdžić iz Wolvesa.

@fk_austria_wien #COMEBACKSTRONGER MUKI #FKAustriaWien #mukihuskovic #handyhinwohinFAK #danke @FK Austria Wien ♬ It is a long song with a strong mystery.(1041687) - syummacha

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.