navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dok čeka prinovu

Edin Džeko o ulozi oca: Nijedan gol, ništa na ovom svijetu, nikad neće biti vrednije od djece

Naš reprezentativac Edin Džeko, uskoro će ponovo postati otac, a nakon Une i Danija, sa suprugom Amrom čeka još jednu djevojčicu.

Objavljeno: 19.06.2020. u 12:20
get url
text

Koliko mu je važna uloga oca, ali i porodica, objasnio je u vrlo emotivnom statusu koji je podijelio na društvenim mrežama.

- Za svoju porodicu sam oduvijek vezan, najjačim lancima, koji postoje na ovom svijetu. Moja porodica mi je sve i posebno sam osjetljiv na roditelje, pogotovo nakon što sam i sam postao otac. Prošao sam mnoge stvari u životu i tužne i lijepe, ali uvijek sam znao da ima neko ko će mi čuvati leđa i sve što sam uspio uraditi u životu, to je zahvaljujući svojim roditeljima. Danas sam ja otac i dok dolazim kući, poslije treninga i utakmica, imam samo jednu misao, kako ću zagrliti svoju djecu. Hvala ti, oče, što si mi pokazao kako se treba ponašati pravi otac, a ja se nadam kako sam te učinio ponosnim. Nijedan rezultat, nijedan gol, ništa na ovom svijetu neće nikad biti moćnije, vrijednije i važnije od djece. Ja sam još vaš mali dječak i to ću uvijek biti.
Volim vas - napisao je Džeko.