Ed Sheeran se pohvalio: Nabavio sam zaručnicu

objavljeno: 20.01.2018. u 20:58

Pjevač Ed Sheeran (26) poznaje svoju djevojku Cherry Seaborn (24) od srednje škole i tada je još bio zaljubljen u nju, a u vezi su od 2015. kada su se ponovno sreli na jednoj zabavi. Sheeran se pohvalio na svom Instagramu da je zaprosio Seaborn. 

- Nabavio sam si zaručnicu malo prije nove godine. Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše su mačke zadovoljne - napisao je pjevač.

Prošle godine je istaknuo kako njegova veza ima potencijal da se pretvori u brak te da bi htio imati djecu s Cherry. Dodao je i kako mu se sve u životu jako dobro poklopilo.

- Uvijek sam mislio da bi imao jako dobru karijeru moraš biti nesretan u privatnom životu. Nisam kod nikog primijetio dobar balans te dvije stvari - ispričao je pjevač i rekao kako je bio potpuno u krivu.

Sviđa mu se što ima mir kada nije na koncertima i slobodne trenutke provodi s Cherry.

- Živimo zajedno i imamo mačke. Kad smo kod kuće naručimo dostavu i gledamo filmove. Ponekad pozovemo i prijatelje na večeru. Nisam to imao nikad prije - napomenuo je.

Zbog ljubavi je uzeo i privremenu pauzu od muzike i tvrdi da nije pogriješio s tom odlukom.

- To je bilo prvi put da sam se zaljubio kako treba. Prije samo uvijek u veze ulazio jako strastveno. Ipak sam riđokos i Irac - našalio se Sheeran.