open-navfaktor-logo
search
Trener Studenata
Dženan Rahimić: KK Bosna se diže, navijači su naš šesti igrač
Dženan Rahimić, trener Košarkaški klub Bosna, oglasio se nakon Kupa Mirza Delibašić koji je za vikend održan u Sarajevu.
20.02.2023. u 15:47
get url
text

Košarkaši Igokee odbranili su trofej pobjedom protiv Širokog 76:49 u finalu, dok je Bosna zaustavljena u polufinalu upravo od Širokog.

Rahimić je istakao da je uprkos porazu ponosan na svoje igrače te je iskoristio priliku da se zahvali navijačima koji su u velikom broju došli u KSC Skenderiju.

- Što se tiče utakmice sa Širokim, mogu biti ponosan na moje igrače, sa koliko energije, želje i srca su odigrali ovu utakmicu , i žao mi je zbog par minuta dekoncentracije koji su nas koštali da na kraju nismo slavili, isto tako igrali smo protiv ekipe koja je bez poraza, koja se bori za ući u ABA 1 ligu i pokazali da se može ravnopravno igrati sa njima.

Druga stvar je vrhunska organizacija turnira, drago mi je da se KK Bosna diže i u tom smislu i da bez problema može organizirati ovakve događaje, nadam se da ćemo mi sa našim rezultatima omogućiti klubu da organizira i veće događaje.

Na kraju poseban osvrt na navijače koji su napravili vrhunsku atmosferu, ispunili dvoranu i bili nas šesti igrač, nadam se samo da su, bez obzira na poraz, prepoznali sa koliko srca i energije ova ekipa igra i da će nam pomoći u nastavku prvenstva da napravimo što bolji rezultat - poručio je Rahimić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.