open-navfaktor-logo
search
Trajao sat vremena
Džeko obavio razgovor sa Mourinhom, kakav je zadatak dobio Dijamantov agent?
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko među prvima se pojavio ne ljekarskim pregledima i testiranjima u trening-kampu Trigoria.
07.07.2021. u 17:18
get url
text

Italijanski mediji su jučer objavili da je treći najbolji strijelac u historiji Vučice u trening-kampu boravio jučer (utorak), ali i prekjučer.

VEZANI TEKST - Zvanična ponuda za Džeku stigla na Olimpico, Mourinho rekao svoje

Na Apeninima su se pojavile informacije da je Džeko održao sastanak sa Joseom Mourinhom, a razgovor iskusnog napadača i portugalskog stručnjaka trajao je oko sat vremena.

Iako su ranije informacije glasile kako Mourinho želi da Dijamant ostane na Olimpicu i ekipi doprinese svojim iskustvo, Il Messaggero je objavio vijest kako je Džekin agent Alessandro Lucci već dobio dozvolu da iskusnom bh. napadaču traži novi klub.

Mediji u Italiji ranije su Džeku povezivali sa Juventusom, Interom i Milanom, no kao moguće opcije pojavili su se i turski velikani, Bešiktaš i Fenerbahče.

U Romi su očito spremi Džeku pustiti besplatno, iako ima još godinu dana važećeg ugovora, a sve kako bi olakšali budžet za 7,5 miliona eura, koliko iznosi godišnja plaća Zmaja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.