open-navfaktor-logo
search
Zanimljiv upit
Džeko je velika fudbalska zvijezda, potvrđuje to i poruka sa tribina stadiona u Tiraspolu
Fudbaleri Intera u srijedu navečer upisali su drugu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka nakon što su s 3:1 slavili u gostima kod Sheriff Tiraspola.
04.11.2021. u 12:18
get url
text

VEZANI TEKST - Radeljić ostao bez Džekinog dresa, koja od Interovih zvijezda je spasila stvar?

Kapiten fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine Edin Džeko nije imao svoju noć. Dobre tri prilike Dijamant nije uspio pretvoriti u gol, pa je u ovosezonskom izdanju elitnog klupskog takmičenja ostao na jednom pogotku.

Ipak, da je velika zvijezda u svijetu fudbala potvrđuje i jedna od fotografija koje su sinoć nastale na stadionu u Tiraspolu, a koju je moldavski prvak objavio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Jedan dječak, očito navijač domaćeg tima, držao je veliki komad papira na kojem je bila upućena poruka najboljem bosanskohercegovačkom napadaču.

- Džeko, mogu li dobiti tvoj dres, molim te? - pisalo je na većem komadu papira koji je držao dječak, uz srce koje je bilo obojeno u crno-plavu kombinaciju.

Pored velikog broja zvijezda u timu Intera, dječak u Moldaviji želio je baš dres kapitena Zmajeva, što jasno potvrđuje da i Džeko spada među te zvijezde.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.