open-navfaktor-logo
search
Humanitarna emisija
Džanan Musa i Haris Dubica sa prijateljima skupili više od 32.000 KM
U toku humanitarne emisije "Kuća puna pjesme", koja je emitirana na Hayat TV-u, a koju su inicirali naš NBA igrač Džanan Musa i reditelj Haris Dubica, prikupljeno je 32.062 KM saopštili su iz udruženja Pomozi.ba.
14.04.2020. u 11:30
get url
text

- Sve što bude prikupljeno ide za pomoć zdravstvenim institucijama u BiH tokom pandemije koronavirusa. U narednim satima očekujemo uplate donatora koji su u emisiji obećali podršku. Srce nam je ogromno, jer smo ponovo pokazali da smo dobri ljudi i da u najtežim trenucima znamo da budemo najhumaniji i najsolidarniji. Hvala svima koji su se odazvali i dali podršku akciji, a također i producentu i reditelju muzičkih spotova Harisu Dubici i košarkašu Džananu Musi što su nas izabrali za partnera i prijatelja. Oni koji sinoć nisu bili u prilici, a to žele, novac za ovu akciju mogu donirati do kraja ove sedmice (nedjelja, 19. april, do 20 sati) putem broja 17007, kojim se doniraju 2 KM, online uplatama na stranici Pomozi.ba ili putem naših standardnih računa – poručili su iz udruženja Pomozi.ba.

U ovom jedinstvenom projektu učestvovali su Miralem Pjanić, Halid Bešlić, Dženan Lončarević, Amel Tuka, Izet Hajrović, Tarik Filipović, Slađana Mandić, Enes Begović, Zvjezdan Misimović...

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.