open-navfaktor-logo
search
Oproštajna posjeta
Džaferović se zahvalio ambasadorici Hohmann za njen angažman u BiH
Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima
20.06.2019. u 16:01
get url
text

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio u oproštajnu posjetu ambasadoricu Savezne Republike Njemačke Christiane Hohmann.

Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima.

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju Savezna Republika Njemačka pruža Bosni i Hercegovini u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije.

Član PBiH Džaferović je izrazio zadovoljstvo zbog prijateljskih i veoma sadržajnih odnosa Bosne i Hercegovine i Savezne Republike Njemačke, čemu je tokom svog trogodišnjeg mandata značajno doprinijela i ambasadorica Hohmann.

Zahvalio je ambasadorici Hohmann za njen sveukupni angažman u Bosni i Hercegovini i poželio joj uspjeh u daljem radu i karijeri.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.