open-navfaktor-logo
search
Reakcija
DZ Žepče: Ambulanta u Željeznom Polju ima hodnik, WC, čekaonicu, prostoriju za intervenciju...
Javna ustanova Dom zdravlja sa stacionarom Žepče reagovala je na izjave mještana Željeznog Polja kako privremena ambulanta ne ispunjava uvjete. 
23.12.2022. u 17:09
get url
text

VEZANI TEKST - U Željeznom Polju otvorena privremena ambulanta: Samo jedna prostorija, nema čekaone, bolesni stoje u redu vani..

- Paušalno je nazvati da se žale stanovnici Željeznog Polja. Naime, radi se o politički usmjerenoj grupaciji ljudi koja stalnim podmetanjem i dezavuisanjem javnosti nastoji prikupiti jeftine političke poene.

Privremena ambulanta u Željeznom Polju ima hodnik, WC, čekaonicu za pacijente, prostoriju za intervenciju i liječničku ordinaciju u što se možete i sami uvjeriti izlaskom na teren. 

S obzirom na to da se radi o izdvojenom školskom prostoru, grijanje je školsko. Opreza radi dodali smo i dodatna dva konvektora kako bismo osigurali optimalno zagrijavanje objekta - navodi se u odgovoru DZ Žepče na upit Faktora.

VEZANI TEKST - Stanovnici Željeznog Polja kod Žepča i dalje nemaju gdje da se liječe, protiv su otvaranja ambulante u školi

Kada je u pitanju trajno rješenje ambulante u Željeznom Polju, u DZ Žepče kažu kako su poduzete određene aktivnosti.

- U toku su aktivnosti na iznalaženju adekvatnog zemljišta za izgradnju nove područne ambulante u Željeznom Polju, koje mora, zbog nestabilnog terena, proći geotehničko ispitivanje. Podsjećamo da je DZ Žepče izgradio dva nova objekta područnih ambulanti, u Ozimici 2018. i Begovom Hanu 2021.

Naravno da je i nama u interesu što brža izgradnja modernog objekta za novu ambulantu. Stoga molimo stanovnike Željeznog Polja za strpljenje jer situacija u kojoj smo se silom prilika našli nije jednostavna ni za nas ni za njih - ističe se u odgovoru koji potpisuje direktorica DZ Žepče dr. Ana Zlovečera Jukić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.