U finalu kod juniorki, četvrta nositeljica Slovakinja Kali Supova porazila je Srbijanku Mašu Janković s (6:0 i 6:1), dok je u finalu kod juniora prvi nositelj Slovenac Paolo Angeli savladao drugog nositelja Mađara Davida Bakonyia s 2:0 (6:3 i 6:1).

Supova je na putu do konačnog trijumfa i u singlu na turniru u Zenici, jučer u polufinalu s identičnih 2:0 (6:0 i 6:1) porazila i bosanskohercegovačku teniserku Sabinu Hasančić, koja je bila šesta nositeljica. Hasančić je i najdalje dogurala na ovom turniru od svih bh. predstavnika u singlu, a zanimljivo je da je upravo ona u četvrtfinalu porazila prvu nositeljicu, Srbijanku Stelu Džimović.

Hasančić je taj meč dobila s 2:1 (5:7, 6:1 i 7:6 (10)) te se, očito, jako iscrpila pred polufinalni duel. Supova je i u paru s Hrvaticom Astrid Joha-Bilić slavila u finalu dublova rezultatom 2:0 (6:0 i 6:1) protiv hrvatskog para Leona Aljinović-Katarina Bulić.

U konkurenciji juniora u dublu je trijumfovao slovenački par Angeli – Matic Hribar, koji su protiv mađarskog para Bakony-Adam Jilly slavili s 2:0 (7:6(5) i 7:6(3)).