open-navfaktor-logo
search
Drama u Sarajevu
Dvojica se potukla u Hitnoj pomoći, intervenirala i policija
Kako nam je ispričao očevidac događaja, u incidentu su učestvovala dvojica muškaraca, koji se najvjerovatnije poznaju odranije
13.11.2018. u 14:30
get url
text

U zgradi Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo na Dolac Malti danas je izbila prava drama kada su se dvojica nepoznatih muškaraca potukla naočigled šokiranih pacijenata i osoblja Hitne pomoći.

Kako nam je ispričao očevidac događaja, u incidentu su učestvovala dvojica muškaraca, koji se najvjerovatnije poznaju odranije.

- Jedan je bio krupniji i imao je između 35 i 40 godina, drugi je bio malo stariji i on je stajao sa nekom ženom i razgovarao. Tada mu je ovaj krupni nešto dobacio, spominjao je nekakve tramale, nisam baš previše obraćao pažnju. Taj krupni je onda ušao u ordinaciju, da bi ovaj stariji nakon možda pet minuta ušao tamo za njim. Odjednom je nastala frka i galama, začula se lomljava, a ljudi su povikali da zovemo policiju - ispričao nam je šokirani Sarajlija.

Kazao je i da se čulo da jedan od ove dvojice drugom prijeti nožem. On je, kaže, potom otišao, a policiju je sreo na izlasku iz zgrade.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno nam je da im je danas više građana prijavilo da je u zgradi Hitne pomoći došlo do sukoba dvojice muškaraca, koji su se uspjeli udaljiti s mjesta događaja prije dolaska policije.

Policija radi na utvrđivanju njihovog identiteta.

Pokušali smo informacije o događaju dobiti i iz Hitne pomoći, ali su nam kazali da direktor, koji je jedini ovlašten za davanje informacija, trenutno nije u kancelariji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.