open-navfaktor-logo
search
Strasbourg
Dva Zmaja odradila trening sa Almirom Seferovićem
Dok čekaju da im se ostatak reprezentativnih kolega priključi u Strasbourgu, gdje Zmajevi 1. septembra igraju utakmicu kvalifikacija za SP 2022 protiv Francuske, Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović odradili su trening pod nadzorom kondicionog trenera naše selekcije Almira Seferovića.
29.08.2021. u 21:59
get url
text

Dvojica fudbaler turskog Konyaspora danas su sa članovima stručnog štaba našeg "A" tima i delegacijom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine iz Sarajeva krenuli put Francuske.

Prije jutrošnjeg polaska u zemlju aktuelnih svjetskih prvaka selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev kazao je kako očekuje da će se svi Zmajevi već sutra pojaviti na pripremama, ali i kazao kako je zbog bolesti Jusufa Gazibegovića (Sturm Graz) naknadno pozvao Matea Sušića iz rumunskog prvaka Cluja.

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine nakon duela sa Trikolorima prvacima očekuje prijateljski meč sa Kuvajtom (4. septembar) i kvalifikacioni susret sa Kazahstanom (7. septembar), a obje ove utakmice naš nacionalni tim će igrati na Bilinom polju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.