Podneseni izvještaji

Dva slučaja u Trebinju: Prvo se svađali, pa se potukli

Objavljeno: 14.08.2019. u 09:20

Na području Policijske uprave Trebinje jučer su evidentirana dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda

Na području Policijske uprave Trebinje jučer su evidentirana dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Policiskoj stanici Trebinje jedna osoba je prijavila da ga je u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinju fizički napala osoba inicijala S. D., nanijevši mu tjelesne povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela tjelesna povreda.

Policijskoj stanici Trebinje, prijavljeno je da je osoba inicijala P. B. nakon verbalne rasparave, fizički napala drugu osobu, nanijevši joj teške tjelesne povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je osoba inicijala D. P. počinila krivično djelo tjelesna povreda, saopćeno je iz PU Trebinje. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije