open-navfaktor-logo
search
Izjave trenera
Đurić čestitao Želji, Ivković komentarisao nastup Manijaka i pjesmu Dine Merlina
Fudbaleri Željezničara savladali su Radnik sa 2:0 i tako prekinuli crni niz bez pobjede koji je trajao četiri utakmice (tri u prvenstvu i jedna u Kupu). 
21.11.2021. u 17:07
get url
text

Nakon utakmice oba trenera komentarisali su duel na Grbavici. 

- Zadovoljan sam igrom mojih momaka. Bili smo čvrsti, kompaktni. imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Željo je na najbolji način otvorio drugi dio susreta, a u finišu i potvrdio trijumf. 

Čestitam Želji, zaista je sjajno igrati u ovakvom ambijentu i pred ovakvim navijačima - kazao je za Moja TV Velibor Đurić, trener FK Radnik.   

Zadovoljan izvedbom, ali i konačnim ishodom meča bio je i Tomislav Ivković, trener FK Željezničar. 

- Teška utakmica. Značaj utakmice je bio veliki za nas, ali i za ekipu iz Bijeljine. Moram reći da smo zasluženo pobijedili. Bili smo dominantni, bili smo bolji. U situaciji u kojoj živimo nije lako da igramo bez pritiska - kazao je Ivković, a potom komentarisao i "nastup" navijača Želje koji su opet pjevali pjesmu Dine Merlina (Zar je to sve što imam od tebe), iako je strateg Plavih, u najavi utakmice, kazao kako ga ta pjesma vrijeđa:

- Meni je drago da oni pjevaju. Naravno, njihovo je pravo da pjevaju, a meni je drago da su tu pjesmu pjevali tokom utakmice, a ne na kraju. To znači da su bili zadovoljni. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.