open-navfaktor-logo
search
Vruća čokolada
Dukatov novi proizvod idealan za hladne zimske dane
Lactalis BH pripremio je novi proizvod idealan za hladne dane, Dukat vruću čokoladu koji sadrži savršenu kombinaciju najkvalitetnijeg mlijeka, fine čokolade i odabranog kakaa.
04.01.2022. u 17:11
get url
text

Proizvod dolazi u bočicama od pola litre i iako je odličan u hladnoj varijanti, ovaj je napitak moguće jednostavno zagrijati čime postaje neodoljiva poslastica u svakoj prilici, za doručak, međuobrok ili kao posebni desert koji se sprema u svega nekoliko minuta.

- Svi koji uživaju u čokoladi, obožavat će Dukat vruću čokoladu. Posebna po svojoj bogatoj teksturi i kremastom okusu, uz nekoliko jednostavnih trikova Dukat vruća čokolada će za trenutak postati i više od mliječnog napitka, postat će poslastica koja stvara ugođaj. Zato vjerujemo da će svi koji biraju Dukat kvalitetu poželjeti popiti šoljicu vruće čokolade uz razgovor s bliskom osobom ili odvojiti trenutak sa sebe i uživati u ovom jedinstvenom okusu - poručuju iz Lactalisa BH.

Zbog svog kremastog, neodoljivo izbalansiranog, a slatkog okusa Dukat vruća čokolada idealna je za zimsko vrijeme, a budući da ne sadrži gluten ovaj će hit proizvod biti dostupan i osobama s intolerancijom na ovu vrstu proteina. 

Lactalis Group danas je globalni lider u mliječnoj industriji, prisutan u svim kategorijama ovog biznisa na tržištu. Lactalis grupa zapošljava 80.000 radnika u 94 zemlje. Robne marke Lactalis Group danas se prodaju u više od 160 zemalja širom svijeta, od kojih su najpoznatije robne marke Président, Galbani, Parmalat, Lactel, Dukat, Société, Seriously Strong, Salakis, Food Master, Lauki, Mama Luise. Kompanija Lactalis BH kao dio Lactalis Group danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.