open-navfaktor-logo
search
Uputio poziv
Đukanović: Građani da sačuvaju mir, a Krivokapić osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore
Pozivam sve građane Crne Gore svih vjera i nacija i političkih opcija, kao što sam to uvijek činio, da zajedno doprinesemo očuvanju mira, stabilnost i multietničkog sklada, da odgovorno zaštitimo život i zdravlje svakog građanina, kao i pravo na različitost, kao naše najveće bogatstvo, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.
04.09.2021. u 17:18
get url
text

VEZANI TEKST - Demonstranti na ulicama Cetinja: U Crnu Goru stigao patrijarh Porfirije

- Naravno i da nepokolebljivo zaštitimo slobodu, suverenost i dostojanstvo Crne Gore i njenog naroda. Pozivam i premijera Zdravka Krivokapića da ne insinuira, da održi obećanje koje je dao jučer da Vlada garantuje sigurnost svima, preuzimajući odgovornost na sebe za sva dešavanja, pošto Vijeće za nacionalnu sigurnost kojim je predsjedavao nije zabranilo javna okupljanja - napisao je Đukanović na Twitteru.

I da već jednom, dodao je on, nakon kontinuirane medijsko političke torture i nipodaštavanja iz Beograda i naše države i njega lično, kao čovjek, intelektualac i premijer osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore i beskompromisno stane u njenu odbranu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.