open-navfaktor-logo
search
Oštra reakcija
Dudić opleo po bivšem klubu: Ovako se pišu smrtovnice, a on nije umro
Federalni prvligaš Travnik rastao se danas s trenerom Mirsadom Šiljkom.
19.04.2022. u 16:00
get url
text

Travničani su o "sporazumnom raskidu" navijače obavijestili na Facebook stranici, a šturim saopćenjem javnost su upoznali da će na klupi Vezira do daljnjeg sjediti Selver Lihovac.

Travnik prvobitno nije ni zahvalio Šiljku na svemu što je uradio za klub, što je praksa. Sve dok se nije javio Feđa Dudić, bivši igrač tima s Pirote, sada trener Veleža.

- Poštovanje ! Gospodo administratori stranice i nalogodavci ovoga saopćenja, Mirsad Šiljak je dosta dao za ovaj klub i kao igrač i kao trener i mislim da nije zaslužio da na ovakav način izađete u javnost oko raskida ugovora.

Zaslužio je bar jednom rečenicom da mu zahvalite za doprinos i posvećenost klubu za protekli period. Ovako se pišu smrtovnice kako ste vi napisali (obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana tog i tog na Ahiret preselio....), a on hvala Bogu nije umro. Mom klubu NK Travnik želim da osigura opstanak u Prvoj ligi, a novom treneru koga izabere uprava sreću u radu i dobre rezultate. Lijep pozdrav za sve navijače NK Travnik, a posebno navijačkoj grupi Gerila - napisao je Dudić, poslije čijeg komentara su Travničani uredili prvobitnu objavu i pronašli način da odlazećem treneru zahvale na svemu što je uradio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.