open-navfaktor-logo
search
"Klapa"u Italiji
Dubica snima film o BHFanaticosima, danas se družio sa Pjanićem i Begovićem
Haris Dubica, uspješni bh. reditelj s adresom u Švicarskoj, nastavio je snimati dokumentarac o BHFanaticosima, najvatrenijim navijačima naše reprezentacije.
14.02.2020. u 21:12
get url
text

BHF naredne godine obilježio 20 godina postojanja, što je povoda snimanja filma. Dubica se danas u Italiji družio sa Miralemom Pjanićem i Asmirom Begovićem.

- Danas smo bili u Italiji i nastavili smo snimanje filma o BH Fanaticosima, a Miralem Pjanić i Asmir Begović bili su nam sagovornici u Milanu i u Torinu. Veliko hvala klubovima Milanu i Juventusu što su nas ugostili i dali nam svoje prostorije na raspolaganje za snimanje filma.

Miralema poznajem već 11 godina i oduševljen sam da se nikad nije promijenio. Uvijek je ostao skroman, opušten i velikodušan.

Saznali smo mnogo zanimljivih stvari kroz ovaj intervju. Zahvalan je BHF-u jer su oni dali veliki doprinos da bi on zaigrao za našu reprezentaciju. Također, zanimljiv razgovor vodili smo i sa Asmirom koji nam je otkrio dosta detalja o njegovoj reprezentativnoj karijeri. Hvala vam momci od srca - napisao je na svom Facebook profilu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.