open-navfaktor-logo
search
Uzrok smrti nepoznat
Državljanin BiH priveden zbog smrti djevojke u Zagrebu, cijela priča je jako čudna
Tridesetogodišnji Radoje R., državljanin BiH sa prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot.
17.02.2020. u 09:57
get url
text

Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih.

Ali tu leži prva nepoznanica u ovom slučaju. Naime, nije jasno koja je uloga 30-godišnjaka u cijeloj priči. On je, naime, negirao da ju je ubio. Policiji je kazao kako je s djevojkom bio u stanu u petak uvečer. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, djevojka je već bila mrtva.

Druga nepoznanica je uzrok smrti. Još nije jasno kako je tačno maloljetna djevojka umrla. Nalazi bi trebalo da utvrde da li je djevojka bila pod utjecajem opijata.

Ali možda i najveća nepoznanica je kako se tijelo djevojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojem je Radoje R. u petak navečer boravio s djevojkom. Djevojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici.

Umrla je u stanu u Šenovoj. Zasad nije jasno kako je i kad tačno tijelo preneseno te da li je muškarac imao pomagača s obzirom na to da nije lako prenijeti tijelo umotano u tepih, piše Index.hr

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.