Utorak, 28.01.2020.
h

Druga Business Leadership konferencija 9. marta

Nakon velikog uspjeha prve Business Leadership konferencije, koja je govorila o liderstvu kao jednoj od najvažnijih poslovnih vještina 21. stoljeća, sa više od 200 učesnika i 8 izvrsnih govornika iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta, danas je najavljena i druga po redu Business Leadership konferencija koja će se održati 9. marta 2017. godine.

Na drugoj Business Leadership konferenciji, očekuje se više od 250 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Konferencija pod naslovom “Izazvovi liderstva” je zamišljena kao jednodnevni događaj, namijenjen svima koji se bave biznisom u kompanijama  i institucijama.

U fokusu će biti intelektualna i društvena interakcija kao pokretač ključnih poslovnih procesa.

Konferenciju organiziraju In Academy Sarajevo, vodeći ponuđač na tržištu poslovne edukacije u BiH, InStore magazin, regionalni mjesečni magazin o proizvodima  široke potrošnje i kompanija Altermedia. Generalni partner druge po redu Business Leadership konferencije  je kompanija LRC BiS, koja je ujedno i najveći poslovni subjekt u Bosni i Hercegovini za praćenje bonitetne pouzdanosti kompanija.   

Potpisivanju ugovora sa generalnim partnerom prisustvovali su Rešid Muratović, programski direktor Business Leadership konferencije koji je istakao važnost konferencije za razvoj poslovanja u Bosni i Hercegovini, Adnan Hrenovica, generalni direktor LRC BiS i Tomislav Cvitanušić, najveći promotor leadershipa i motivator.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Najnovije Najčitanije Na vrh