open-navfaktor-logo
search
Majka je smjestila
Drew Barrymore je sa 13 godina završila u psihijatrijskoj bolnici
Holivudska zvijezda Drew Barrymore je odlučila progovoriti o tome kako je, u dobi od samo 13 godina, smještena na psihijatrijski odjel.
24.02.2021. u 21:03
get url
text
Drew Barrymore

- Odlazila sam u klubove, a ne u školu i krala mamin automobil i, znate, bila sam izvan kontrole - priznala je 46-godišnja glumica gostujući u showu Howarda Sterna.

Kako je ispričala, zbog svega toga ju je mama odvela u psihijatrijsku bolnicu gdje je provela čak 18 mjeseci.

- Bila sam godinu i po u bolnici Van Nuys Psychiatric i tamo niste mogli praviti probleme. Ako to učinite, bacili bi vas ili u obloženu sobu (mala prostorija obložena mekanim materijalom kako bi se spriječilo samopovrijeđivanje pacijenata) ili stavili na nosila i vezali - tvrdi glumica.

Zvijezda Charliejevih anđela je objasnila i zašto ju je njena majka Jaid Barrymore odlučila poslati u psihijatrijsku bolnicu.

- Mislim da je stvorila čudovište i da nije znala što bi s tim čudovištem. Stvarno sam bila izvan kontrole i opraštam joj što je to odlučila. Vjerovatno je osjećala kao da se više nema kome drugom obratiti - govori Barymore, piše People.

Glumica je kasnije izbacila majku iz svog života, što je nazvala "najgorom boli koju je ikad osjetila". Ipak, u međuvremenu su se pomirile te glumica kaže da danas prema majci osjeća "empatiju i razumijevanje".

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.