open-navfaktor-logo
search
Viralni hit
Dostavljač pizze zalutao na utakmicu Evropske lige?
Prvi meč šesnaestine finala između norveškog Moldea i njemačkog Hoffenheima završen je bez pobjednika, a na susretu koji se igrao na stadionu Villarrealla viđeno je čak šest golova.
19.02.2021. u 17:19
get url
text

Zanimljiv detalj u 20. minuti mogli su vidjeti svi oni koji su susret pratili putem malih ekrana, a koji je okonačan rezultatom 3:3.

Naime, dok je medicinski tim Hoffenheima ukazivao pomoć povrijeđenom Mijatu Gaćinoviću, u pozadini se mogao vidjeti dostavljač brze hrane koji je nosio dvije pizze i flašu kole, piše The Sun.

Ipak, teško je vjerovati da je ovo bio tek "obični dostavljač pizze" jer je za njegovim vratom bila jasno uočljiva akreditacija, a kada se na sve dodaju mjere sigurnosti koje su dodatno pojačane zbog pandemije koronavirusa, onda je vjerovatnije da je pravi dostavljač ostao ispred stadiona te da je dostavu predao nekoj od akreditovanih osoba na Estadio de la Ceramica.

No, scena kojoj su svjedočili svi koji su putem malih ekrana pratiti meč Molde - Hoffenheim brzo je postala viralna na društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.