Otkazani koncerti

Đorđe Balašević imao infarkt, u bolnici je

Objavljeno: 15.11.2019. u 14:47

Hospitalizovan je i ugrađeni su mu stentovi

Đorđe Balašević

FOTO: RAS Srbija

Đorđe Balašević je imao infarkt, te su otkazani ranije zakazani njegovi koncerti. Trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne u Sremskoj Kamenici gdje je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, piše Blic.

Pjevač i kantautor se osjeća dobro i uskoro će biti pušten kući. Trebalo je da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

-Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavijestim da se večerasnji koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... - poručila je Balaševićeva kćerka Beba Balašević.

Izvor:   Faktor/Blic

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije